Nyheder

Lumpers eller Temp agenturer for lagersted operationer støtte

Lagersteder i dag afhængig af flere og flere benytter 3rd party entreprenører for støtte til at udnytte deres lagerstedsoperationer. Mange distributionscentre skal vælge at bruge lumper tjenester for på webstedet support eller bruge vikarbureauer. Der er mange fordele ved at bruge 3rd partier til at optimere operationer. De fleste lagre disse dage bruger lumper’s service som de ser en gentagelse af at have de samme ansatte på arbejdspladsen betaler sig med øget produktivitet og også med øget gennem sætter. 3rd part agenturer eller lumper tjenester også skærer ned på overarbejdstimer for lagerstedet, som de kan dække deres almindelige medarbejdere, når de er begyndt at nå overarbejde på uret.

Mange store fortune 500 virksomheder bruger entreprenører til at håndtere alle lagerstedsoperationer eller dele af lageroperationerne. Fordele have fået så dyrt i denne flygtige økonomi at fordelene opvejer ulemper. Også til at øge produktiviteten betaler de fleste af tjenesterne, lumper af sag, Palle eller belastning så dette næsten garanterer at fragt handlere bliver produktiv. Arbejdskraft er en af de største udgifter til lager og distribution services udgifter og noget, der kan skære det ned er en win-win situation for lagersted eller distributionscenter service. Som vi bevæger os mod fremtiden næsten mange forskellige typer af business vil gå præstationsbaseret og ved at have din entreprenører på præstationsbaseret vil du helt sikkert høste frugterne.

Kan opstå problemer med vikarbureauer, som du har til at styre deres timer. Nogle gange timerne kan være omfattende og når nye temps ankom de er meget ikke-produktive. Generelt skal du træne dem til at få dem op til par med dig på igangværende operationer. De skal være certificeret af alt udstyr til at opfylde OSHA forordninger. Så uanset om de er certificeret på gaffel elevatorer og Palle knægte de skal være recertificeret. For at sikre, at du er beskyttet i tilfælde af retssag holde altid tegn uskadelige aftaler med alle 3rd part agenturer. De fleste af dem give ikke til personaleforvaltning så vær parat til at håndtere dem. Vikarer i min erfaring har været god til simpel arbejdskraft men for igangværende labor udnyttelse lumper tjenester altid levere bedre tjenester.

Lumper services giver stor på site management og ved at have de samme lumpers på anklagebænken for langsigtet produktivitet er altid højere end vikarbureauer. Lumpers blive ligeledes aflønnede af produktivitet, så deres uddannelse koste dig så meget mindre end at bruge en temp agentur. Deres forvaltning tog deres medarbejdere på stedet for brugen af udstyr og store kontrakter generelt betyde at lumper service vil give dig gode rabatter. Logistics er i stand til at få en nøjagtig pris pr sag, så du kan bevare kontrollen over din fragt flytte omkostninger som lagerstedet logistikafdeling er faktureret af sag, belastning eller Palle.

3rd party entreprenører kan være et storartet partnerskab med øget produktivitet og lavere omkostninger på lagerstedet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.