Nyheder

Tips til at hjælpe dig med at spare penge på købmand

At give ernæring måltider for din familie er vigtigt, men omkostningerne ved de dagligvarer, det tager for at forberede dem kan helt sikkert påvirke, hvad du er i stand til at gøre. For at opveje udgifterne til tilberedning af måltider, du nødt til at planlægge godt for det. For mange elementer, vi bruger til at gøre måltider ender med at gå i papirkurven. Hvis du behøver kun ½ en leder af salat så planlægge en anden måltid for at bruge resten af det, så det ikke ender i skraldespanden.

Mens det tager længere tid at forberede hjemme kogte måltider, er det billigere end at købe frosne produkter, der tilbyder dig mere komfort. De vil generelt køre dig dobbelt så meget som de ingredienser, du nødt til at forberede fødevarer dig selv. Hvis tid er et problem, overveje at bruge en dag om ugen til at forberede forskellige måltider, at du kan fryse til senere på ugen.

Det er forståeligt, at alle ønsker at lave mad med ingredienser, der vil gøre fødevarer smager det bedste de kan. Men de fleste af os købe varer på købmand baseret på et navn mærke vi er bekendt med. Har du nogensinde stoppet for at sammenligne prisen med store mærke? Hvis ikke, du skal virkelig som du vil blive chokeret over prisforskellen. Men i de fleste tilfælde i butikken mærke for en bestemt vare er lige så god som navn mærker.

Et par gode eksempler på dette omfatter korn og sodavand. Navn mærke kasser af korn kan koste dig omkring $4 pr. boks. Når du køber de store mærker, der kommer i plastikposer i stedet for boksene finder du får du dobbelt så meget korn for mindre end halvdelen af udgifterne. Jeg hælde dem større poser i lufttæt opbevaringsbeholdere, så de forbliver frisk.

Populære sodavand som Pepsi og koks koste over $2,50 til en seks pack. Du kan købe i butikken mærke Cola for omkring $2,50 pr. sag. Men de smager lige så godt som de navn mærke sodavand vi ofte forbinder med. Mentalt tror jeg, vi tror, at den højere pris betyder bedre kvalitet, men det ikke er altid tilfældet.

Mange mennesker kan lide at lave mad med forskellige urter, men omkostningerne ved dem virkelig kan tilføje. Da de ikke er nødvendige for er det et fælles område, hvor folk vælger at fjerne fra deres indkøbsliste. For meget få penge kan du dyrke dine egne urter i din værftet eller selv i et lille kit, der sidder på dit køkkenvindue. Det kan være en sjov proces at gøre med dine børn, og du vil have de forskellige krydderurter du ønsker at lave mad med men ikke udgift forbundet med dem.

Du kan også dyrke dine egne grønsager i en lille haven område af din værftet. Det koster ikke meget at købe frø. Du kan endda finde pasning din have tilbyder et sted at slappe af og reducere dit stressniveau. Min familie spiser masser af jordbær, men de er en af de dyreste frugter på købmand. Vi nu vokse vores egen så vi kan nyde disse lækre bær alle vi ønsker, når de er i sæson.

Hvis du beslutter dig at købe friske grøntsager eller frugter fra en købmand, få dem, du er nødt til at hugge op på din egen. Mens købe dem, der allerede er blevet skåret til du er mere praktisk vil de koste dig mere for det samme produkt.

Kød er en af de dyreste poster finder du i et supermarked. Medmindre du leve med en familie af vegetarer, vil du nødt til at betale den pris, de beder om det. Se på den pr pund omkostninger af kød før du køber den. Du vil finde de større pakker tilbyde dig en lavere pris pr. pund. Køb disse større portioner og derefter adskille dem i de rigtige størrelser til dine måltider, når du kommer hjem er en glimrende måde at sænke mængden af penge du bruger på kødet din familie spiser.

Leave a Reply

Your email address will not be published.