shopping

7 måder hvorpå du kan forkæle dig selv på singles day

Som et modsvar til valentinsdag, som er en fejring af kærligheden mellem par, kom singles day til. Dagen hvor du endnu engang kan nyde dit eget selskab, minde dig selv om hvor fantastisk du er og udnytte alle de gode tilbud der er til for at fejre singlelivet på Singlesdaydanmark.dk.

Der er mange måder at fejre dig selv på, på singles day også kaldet S.A.D.

S.A.D er et akronym, der trækker tråde til forestillingen om, at singler er deprimeret og kede af det på valentinsdag. Med en god portion humor er det et fremragende alternativ til Valentinsdag-festlighederne. Udnyt singles day til fulde og benyt lejligheden til at behandle dig selv ekstra godt.


Sådan kan du fejre dit singleliv

1. Skønhedsbehandling

Selvom du er lækker i forvejen, fortjener du en afslappende behandling, hvad end det er en ansigtsbehandling, massage eller noget helt tredje. Vælg det du har brug for og nyd det.

2. Spis din livret

Uanset hvad der er din livret, er det nærmest obligatorisk på singles day. Hvad end du ønsker at nyde den der hjemme, i dit yndlingshyggetøj, eller invitere dine singlevenner med ud på en lækker middag, så er god mad en klar vinder.

3. Køb det du har ønsket dig

Det behøver ikke at være trist, ikke at have en kæreste, der kan forkæle en med gaver, for når du køber dem selv, ved du at du får hvad du ønsker dig. Den flotte kjole, de nye sneakers eller undertøjet der får dig til at føle dig som en gudinde.

4. Slik og chokolade i lange baner

Køb dit yndlingsslik og chokolade, for hvad er bedre end ikke at skulle dele det med andre? Får du ikke spist det hele, kan du spise det en anden dag, det er blot en bonus. Så køb endelig rigeligt.

5. Tag i biografen alene

Du kan tage dine single venner under armen og tage ind og se en film i biografen, men hvis du vil udfordre dig selv lidt og hvis du virkelig vil udnytte dagen til ekstra alene tid, kan du snildt tage i biografen alene. Du behøver ikke nogen at holde i hånd med, for du skal have hænderne fri til popcorn og cola under hele filmen.

6. Forkæl de andre singler i dit liv

Nu hvor denne dag bugner i gode tilbud, kan du også vælge at forkæle en af dine yndlingssingler med en gave de ikke havde set komme. Hvad end det er en oplevelse i kan have sammen, eller forkælelse alene, er det en fantastisk måde at fejre hinanden på.


7. Tag på din første solo-rejse

Hvis du er single, vil det være et perfekte tidspunkt at opleve noget nyt af verdenen. Tag afsted på egne ben, oplev noget du aldrig ville hjemme. Hvem ved, måske møder du mennesker du vil huske resten af dit liv. Det at rejse solo har mange fordele. Du behøver ikke diskutere om hvor du vil hen, hvad du vil lave eller hvad du vil spise. Desuden er det at rejse solo også ofte billigere. Tag på din drømmerejse og husk at det er sejt, at kunne stå på egne ben.